Eski dizeli getirene 10 bin euro indirim

Eski dizeli getirene 10 bin euro indirim

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, eski dizel araçlarını hurda hale getirip yeni dizel araç almak isteyenlere 10 bin euroya kadar prim vereceğini açıkladı.

KARAR - FRANKFURT

Marka tarafından yapılan açıklamada söz konusu primin sadece eski model Volkswagen marka araçlar değil diğer markaların dizel araçları için de geçerli olduğu bildirildi. İade primi Euro1 ile Euro 4 arası tüm motor seçeneklerine sahip modeller için geçerli olacak. Marka primlerin 31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olacağını bildirdi. Verilen primler araç modeline göre değişecek. Yeni Golf modelleri için prim miktarı 5 bin euro olacak. Polo için 3 bin euro ve Toureg için 10 bin euro prim verilecek.

Markaya bağlı Audi, Seat, Skoda ve Porsche de prim uygulamasına dahil. Skoda Fabia için 3 bin euro prim öngörülürken, Octavia ve Superb için öngörülen miktar 5 bin euro, Seat modellerine ise 1750 ve 8 bin euro arasında prim vermiş olacak. Marka Porsche için ise 5 bin euroluk prim vaadediyor. Audi ne kadar prim vereceği konusunda henüz bir açıklamada yok. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN