Euro ve Dolar Kapalıçarşı'da ne kadar? Döviz kurlarında son durum 21 Haziran

Euro ve Dolar Kapalıçarşı'da ne kadar? Döviz kurlarında son durum 21 Haziran

Euro ve Dolar İstanbul Kapalıçarşı'da ne kadar oldu? Dolarda yükseliş devam ediyor. Genel seçim öncesinde döviz kurlarındaki hareketlilik sürüyor. Serbest piyasalardan son gelişmeleri, güncel Euro ve Dolar kuru fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz. İşte 21 Haziran döviz kurları.

Serbest piyasada dolar 4,7570 liradan, euro ise 5,5030 liradan güne başladı. İstanbul Kapalıçarşı’da 4,7550 liradan alınan dolar 4,7570 liradan, 5,5010 liradan alınan euro ise 5,5030 liradan satılıyor. Önceki kapanışta dolar 4,7420 liradan, euro ise 5,4910 liradan satılmıştı.

PİYASALAR 24 HAZİRAN'DAKİ SEÇİME ODAKLANDI

Dolar endeksi dün 95.299 ile 2017 temmuz ortasından bu yana en yüksek seviyesine yükseldikten sonra 95.243 seviyesinde bulunuyor. 

Piyasalar, Türkiye'de pazar günü yapılacak olan genel seçimlere kilitlenirken, döviz kurlarında nasıl bir gelişme yaşanacağı merakla bekleniyor.

ABD-Çin ticaretinde gerilimlerin yaşandığı bir ortamda hafta başında hissedilen riskten kaçınmanın azalmasıyla uzun vadeli Hazine tahvil getirileri üç haftanın dip seviyesinden yükselerek dolara destek verdi.

Fed Başkanı Jerome Powell'ın dün Fed'in istihdam ve enflasyon hedeflerini dengelemek için ekonominin güçlü olduğu bir ortamda faiz oranlarını kademeli olarak artırmaya devam etmesi gerektiğini belirtmesinin ardından hazine tahvil getirileri yükseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN