Ford’un 7 kişilik ‘S’ salonu

Ford’un 7 kişilik ‘S’ salonu

Tatlı sert süspansiyon sistemi sayesinde yol tutuş yeteneği beklentilerin üzerinde olan araç, sportif kullanımda da sürücüye yeterli keyfi sunabiliyor. Çok zengin bir donanım listesiyle satılan araçta markanın ileri güvenlik sistemlerinin tamamı var.

Geniş ürün gamıyla tüketicilerin her ihtiyacını karşılamaya çalışan Ford, spor modellerden aile araçlarına kadar birçok yeniliği sunuyor. Bizimde bu aile içinden minivan modellerinden sadece biri olan S-Max bu haftaki konuğumuz oldu.

Güçlü dizel motoru ve geniş iç mekanıyla dikkat çeken S-Max, çekik farları, uzun motor kaputu ve dev ön camıyla oldukça ihtişamlı bir görünüme sahip. Aracın iç mekanı ise kaliteli malzemelerle şekillendirilmiş. Aracın ön ve ikinci sırası koltuklarında sunulan yaşam alanı oldukça ferah iken, 3’üncü sırada rakiplerinden daha geniş. Misafirimiz bize 2 litrelik dizel motorla konuk oldu. 180 beygir güç üreten bu ünite yaklaşık 1800 kg’lık ağırlığa rağmen performansı elden bırakmıyor. 6 ileri çift kavramalı otomatik vites 0-100 km hızlanmasını 9.5 saniyede tamamlıyor. Aracın ortalama tüketimi fabrika verilerine göre 5.4 litre. Bizim ulaştığımız rakam ise 7 litre olarak kayıtlarımıza geçti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN