Garajdan 110 bin ayakkabı

Garajdan 110 bin ayakkabı

FLO Garaj Günleri boyunca dünya markalarına ait toplam 110 bin çift ayakkabı, tüm sezonlarda yüzde 80’e varan indirimlerle sunacak. Ayakkabı fiyatları 9,99 liradan başlayacak.

Türkiye’nin en büyük perakende markalarından biri olan FLO, her yıl geleneksel olarak Bağcılar’daki yönetim merkezinde düzenlediği ‘Garaj Günleri’ ile binlerce ürünü indirimli fiyatlarla müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu yıl, 27 Nisan-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan FLO Garaj Günleri için geri birçok model sahibini bulacak.

Toplam 110 bin çift ayakkabının 9,99 liradan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacağı Garaj Günleri kapsamında Kinetix, Lumberjack, Dockers, Nike, Spiderman, Adidas, Puma, Vans, Lacoste ve New Balance gibi dünyaca ünlü markaların 2016-2017 sezonuna ait tüm ürünleri için, yüzde 80’e varan indirimler ve açılışa özel olarak ilk dört gün 3 al 2 öde kampanyalarından yararlanma fırsatı sunuluyor. FLO Outlet mağazaları ile Türkiye’nin çeşitli illerinde de büyük fırsatlarla outlet ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

Ankara, Aydın, Adapazarı, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Isparta, Kayseri, Konya, Karabük, Sivas, Tekirdağ illerinde bulunan FLO Outlet mağazaları onlarca fırsat ürünü ile müşterilerini bekliyor. FLO, yüksek kaliteyi uygun fiyata almak isteyen tüm tüketicileri Bağcılar’daki merkez binasında düzenlediği Garaj Günleri” ne bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN