Gram altın 146 liranın üzerine çıktı

Gram altın 146 liranın üzerine çıktı

Güne yükselişle başlayan gram altın, 146 liranın üzerinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 240, Cumhuriyet altını 980 liradan alıcı buluyor.

Dün, altının ons fiyatındaki yükselişin etkisiyle 144,8 liraya seviyesine kadar çıkan altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 2,8 değer kazancıyla 144,7 liradan tamamladı.

Gram altın, dolar/TL'deki değer kazancına paralel bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 11.00 itibarıyla yüzde 1 artışla 146,2 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 240, Cumhuriyet altını 980 liradan alıcı buluyor.

ALTIN 1 MAYIS'TAN BU YANA EN YÜKSEK SEVİYEDE

ABD Başkanı Donald Trump ile ilgili tedirginlikler küresel piyasalarda risk iştahını azaltırken, altının ons fiyatı 1.263,21 ile 1 Mayıs'tan bu yana en yüksek seviyesini gördü.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN