Gram altın fiyatı bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altından yeni rekor! Altın fiyatları 22 Mayıs

Gram altın fiyatı bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altından yeni rekor! Altın fiyatları 22 Mayıs

Gram altın fiyatlarında son durum nedir? Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Vatandaşlarında da en çok tercih ettiği altın türlerinden olan gram altın fiyatının bugün kaç lira olduğu araştırılıyor. Gram ve çeyrek altın fiyatları yeni tarihi rekor seviyeye ulaştı. İstanbul Kapalıçarşı'dan alınan güncel altın fiyatlarını ve gram altındaki son durumu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Gram altın fiyatı bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum nedir? Piyasalardaki son duruma bakıldığında altın fiyatlarındaki yükselişin devam ettiği görülüyor. Özellikle en çok tercih edilen gram altın fiyatı ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Bugün gram altın fiyatı ne kadar oldu? İstanbul Kapalıçarşı'dan alınan güncel rakamları ve gram altın fiyatını haberimizden görebilirsiniz. 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM! ÇEYREK VE GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR?

 

Dolardaki rekor yükselişle altının gramı 193.7 liraya yükseldi; çeyrek altın 316 lirayı geçti.

Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 190,20 lira oldu. İstanbul Kapalıçarşı’da 190 liradan alınan 24 Ayar Külçe Altın (Gr.) 190,20 liradan, bin 253 liradan alınan Cumhuriyet Ata Lira bin 272 liradan, 173 liradan alınan 22 Ayar Bilezik (Gr.) 177 liradan, bin 224 liradan alınan Lira (Tam) Ziynet bin 248 liradan, 614 liradan alınan Yarım Ziynet 624 liradan ve 306 liradan alınan Çeyrek Ziynet 311 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Yaz mevsimin yaklaşması ve düğün sezonun açılmasıyla birlikte en çok değer kazanan ve merak edilen altın türü çeyrek altın oldu. 22 Mayıs 2018 Salı günü çeyrek altın 310 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

Altının gram fiyatı, işlem gününe düşüşle başlamasının ardından gram altının satış fiyatı 189 TL dolaylarında seyrediyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi Cumhuriyet altını ise 1.250 liradan alınıp 1.262 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü olan yarım altın ise 621 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

22 AYAR BİLEZİK NE KADAR?

22 ayar bilezik, alış 174.09 TL, satış 175.77 TL'den işlem görüyor.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın, alış 1255.92 TL, satış 1268.44 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın, alış 621.53 TL, satış 634.15 TL'den işlem görüyor.

REŞAT ALTIN NE KADAR?

Reşat altın, alış 1252.83 TL, satış 1265.73 TL'den satılıyor.

SAHTE ALTIN GERÇEĞİNDEN NASIL ANLAŞILIR?

Gerek ev kadınları gerek yatırımcıların en çok korktuğu sahte altın almak. Peki sahte altın nasıl anlaşılır. Uzmanların açıklamalarına göre; Yanınızda ufak bir mıknatıs bulundurun. Altını alırken mıknatısı yakınlaştırın. Eğer geliyorsa, altın değildir; eğer gelmiyorsa o altındır. Altın değerli ve özgül ağırlığı olan bir elementtir. Bu yüzden altınların kendilerine has bir ağırlığı vardır. Elinize aldığınızda bu ağırlığı hissedebilirsiniz. Sahte altınlarda ise ağırlık normal altınlara göre daha hafiftir. Altının üzerinde "damga" yoksa o altının sahte olma durumu yüksektir. Altını alırken üzerinde damga olup olmadığına bakın. Gerçek altın değeri her zaman bellidir. Şayet altın alırken, günün fiyatlarından düşükse, o altının sahte olma olasılığı yüksektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN