Hyundai’nin yeni ‘Star’ları Türkiye’de yola çıkıyor

Hyundai’nin yeni ‘Star’ları Türkiye’de yola çıkıyor

Hyundai Türkiye’de ürettiği i10 ve i20 modellerine yeni bir versiyon daha ekledi.

Modellerine Star adını veren marka, yüksek donanım seviyesi ile ön plana çıkarken aynı zamanda i20’nin beş kapılı versiyonuna eklenen 1.0 T-GDI motorla da dikkat çekiyor. Hyundai, Star donanım seviyesi ile birlikte; üstün donanım özelliklerine ilaveten i10’da ilk defa tam otomatik dijital klima, anahtarsız giriş ve çalıştırma butonu ve krom kapı kolları gibi yeni özellikleri müşterileriyle buluşturuyor.

Aracın Star donanımlı başlangıç fiyatı ise 61 bin 900 lira olacak. i20 Star ise, beş kapı hatchback gövde tipinde ilk defa 6 ileri düz vitesli şanzımana sahip 1.0 T-GDI benzinli turbo motor, şeritten ayrılma uyarı sistemi (LDWS), bluetooth bağlantısı, 15 inç koyu gri alaşım jantlar, siyah/gri renk özel tasarımlı koltuk döşemesi ve torpidosu, siyah tavan kaplaması, panoramik cam tavanı, bluetooth bağlantılı radyo mp3 çaları, hız sabitleyici ve hız limitleyicisi ve led arka stoplar gibi özel ve yenilikçi donanımlarla görücüye çıkıyor. i20 Star’ın başlangıç fiyatı ise 67 bin 900 lira.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN