İ30 Wagon’a makyaj operasyonu

İ30 Wagon’a makyaj operasyonu

Hyundai i30 Wagon, modern çizgilerini sportif ve dinamik hatlarla birleştirerek segmentine farklı bir bakış açısı getiriyor.

Hyundai yeni i30 modelinin wagon versiyonunu gün yüzüne çıkardı. Bir önceki nesline göre daha modern ve sportif çizgilere sahip olan yeni i30 Wagon, LED gündüz ve normal farları, aşağıya doğru kıvrılan motor kaputu ve yeni basamaklı ızgarasıyla güçlü görünüm vadediyor. 602 litreyle segmentinin en büyük bagaj hacmine sahip modellerinden biri olan aracın koltukları yatırıldığında bu alan 1650 litreye kadar çıkıyor.

Aracın toplam uzunluğu 4,58 metre, yüksekliği 1,46 metre iken genişliği de 1,79 metre olarak kayıtlara geçmiş. i30 Wagon, acil fren destek sistemi, yorgunluk tespit sistemi, uzun far asistanı, kör nokta uyarı sistemi, akıllı hız sabitleyici, arka çapraz trafik uyarısı ve şeritten ayrılma uyarı sistemi ile birlikte sınıfının en iyi standart etkin güvenlik donanımlarını sunuyor. İki yeni benzinli motorla beraber (1.4 lt T-GDI ve 1.4 lt MPI) araçta bir adet de 1.6 litrelik turbo dizel motor bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN