Insignia diyete başladı

Insignia diyete başladı

Opel’in amiral gemisi Insignia yeni yüzüne kavuştu. Yeni Insignia Grand Sport ismiyle gün yüzüne çıkan model, 175 kilogram hafifledi. Bu hafiflikle birlikte araç, Türkiye’de kullanılan 1.6 litrelik dizel otomatik vites kombinasyonuyla daha başarılı olacağa da benziyor.

Ekonomik bir sürüşten ziyade yeni nesil model, artık daha da sportif görünüyor. Model sadece tasarım alanında değil, mekanik olarak sekiz ileri otomatik şanzımana kavuştu. Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, “Yeni Insignia Grand Sport ile hedefi tam on ikiden vurduğumuza inanıyorum. Yeni modelin sınıfındaki hiç bir rakibi bu kadar çok ultra modern teknolojiyi bünyesinde barındırmıyor. Tasarımcılarımız bu modelimize üst sınıf araçlarla başa baş durabilecek zarafet ve atletizmi kazandırdılar, fiyatı ise rakiplerini kıskandıracak seviyede olacak” dedi.

EGEA SW’A DİZEL OTOMATİK SEÇENEK

Fiat Egea projesinin üçüncü modeli Fiat Egea Station Wagon’un 1.6 litre dizel motorlu ve 6 ileri DCT otomatik şanzımanlı versiyonu Türkiye yollarına çıkmaya başladı. Türkiye’de geliştirilen ve üretilen tek kompakt station wagon modeli olan Fiat Egea Station Wagon’un dizel motorlu ve otomatik şanzımanlı versiyonuna aralık ayı boyunca tüm vade ve tutarlar için %0.99 faiz oranlı kredi kampanyası ile 86 bin 900 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatı ile sahip olunabiliyor.

16-12/12/12kr05-fiat.jpg

Urban Plus ve Lounge Plus adı verilen iki donanım paketiyle müşterilerinin beğenisine sunulan dizel otomatik station wagon, giriş versiyonundan itibaren kompakt station wagon müşterisinin ihtiyaçlarına tam olarak cevap verebilecek zengin donanımıyla dikkat çekiyor.

FORD OTOSAN’A İNOVASYON ÖDÜLÜ

Türkiye İhracatçılar Meclisi ve AtKearney iş birliği ile gerçekleştirilen İnovaLİG projesinin İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü dalında Türkiye lideri Ford Otosan oldu. İnovasyon Haftası’nın son gününde gerçekleşen ödül töreninde, Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı. Türkiye’nin İnovasyon Liderlerinin belirlendiği İnovalig’de Ford Otosan “İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü” dalında ödüle layık görüldü. İnovalig değerlendirmesinde 44 farklı şehirden inovatif projeye imza atan 250 firma 5 farklı kategori için yarıştılar. İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü şampiyonu Ford Otosan bu ödülle, Türkiye’yi Avrupa’daki IMP3rove platformunda veya “Best Innovator” yarışmasında temsil etme şansını da kazanacak.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN