Insurtech Startup Programı, proje başvurularını almaya başladı

Insurtech Startup Programı, proje başvurularını almaya başladı

Sigorta sektörüne yeni bir soluk getirecek, nitelikli proje ve girişimlerin keşfedileceği Insurtech Startup Programı, proje başvurularını almaya başladı.

Türkiye’nin ilk Insurtech Kuluçka Merkezi’nde, Insurtech HUB ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliği ile Yıldız Kuluçka Merkezi’nde açıldı.

Insurtech Kuluçka Merkezi’ne yerleştirilecek startuplarının belirleneceği “Insurtech Startup Programı” da www.insurtech.org web sitesi üzerinden başvuruları almaya başladı.

Türkiye’de sigorta teknolojileri alanında yep yeni bir ekosistem oluşturmak amacı ile kurulan Insurtech HUB, endüstri oyuncularını, sigorta sektörünün geleceğini değiştirecek yenilikçi sigorta ürünlerini ve hizmetlerini bulmak ve ortaya çıkarmak için bir araya getiriyor.

Insurtech HUB, yenilikçi teknoloji anlayışı ile yüksek verimlilik, operasyonel tasarruflar, yeni ürünler, yeni girişimler ve yeni yatırımlar imkanı sunan startup programları ile dünya sigorta sektörünün geleceğine yön verecek.

Insurtech HUB’ın ilk startup programı olan Insurtech Startup Programı ile sigorta sektörünü değiştirecek yeni projeler ve fikirler geliştirilecek, sürdürülebilir aktif girişimler hızlandırılacak, yerel ve uluslararası kanaat önderlerinden oluşan danışmanlar, uzmanlar ve yatırımcılar ağı aracılığı ile seçilen fikir ve projelere finansal ve stratejik destek sağlanacak.

Pograma son başvuru tarihi ise 30 Kasım olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN