KARDEMİR A.Ş Genel Müdürlüğüne Ercüment Ünal atandı | Ekonomi haberleri

KARDEMİR A.Ş Genel Müdürlüğüne Ercüment Ünal atandı | Ekonomi haberleri

KARDEMİR A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş Genel Müdürlüğünü vekaleten yürüten Ercüment Ünal asaleten göreve atandı.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş, Genel Müdürlüğü görevine Ercüment Ünal asaleten atandı.

KARDEMİR A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, Ünal’ın vekaleten yürüttüğü genel müdürlük görevine asaleten atandığı belirtildi.

GENEL MÜDÜR YARDIMCISI DA GÖREVDEN AYRILDI

Açıklamada, "Şirketimiz Genel Müdürlüğü’nü vekaleten yürütmekte olan Ercüment Ünal, 1 Ocak 2017 tarihi itibariyle asaleten atanmıştır. Satış ve Pazarlama Koordinatörlüğü’nü vekaleten yürüten Reyhan Özkara’da asaleten atanmıştır. Şirketimizin Yatırımlar ve Teknik Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Nüvit Gürkan Gürpınar ise 16 Aralık 2016 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır" denildi.

KARABÜK/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN