Kilis’te Vergi, SSK ve Bağ-Kur Prim ödemeleri 30 Ağustos’a uzatıldı

Kilis’te Vergi, SSK ve Bağ-Kur Prim ödemeleri 30 Ağustos’a uzatıldı

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis’te devam eden Mücbir Sebep Hali kapsamında Vergi, SSK ve Bağ-Kur prim ödemeleri 30 Ağustos 2017 tarihine kadar uzatıldığını söyledi.

KİTSO Başkanı Öndeş, Kilis’te devam eden Mücbir Sebep Halinin 30 Haziran 2017 tarihine kadar uzatılması nedeniyle yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere Suriye’de yaşanan iç savaştan dolayı Kilis’in roketli saldırılara maruz kalması nedeni ile 1 Mart 2016 tarihinden itibaren Kilis’te Mücbir Sebep Hali ilan edilmiştir. Buna göre her türlü vergi, SSK ve Bağ-Kur prim ödemeleri 31 Mart 2017 tarihine kadar ertelenmişti.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak Mücbir Sebep Halinin yeniden uzatılması ile ilgili talebimiz olumlu sonuçlamış ve Mücbir Sebep Hali 30 Ağustos 2017 tarihine kadar yeniden uzatılmıştır. Buna göre her türlü vergi, SSK ve Bağ-Kur Prim ödemeleri 30 Ağustos 2017 tarihine kadar ertelenmiştir. Bu konuda emeği geçen herkese şahsım ve üyelerimiz adına teşekkür ederim. Ancak ertelenen vergi ve primlerimizin Ağustos ayında toplu olarak ödenmesi gerekmektedir. Yaşanan ekonomik sıkıntılarımız henüz devam etmektedir. Bu borçların def’aten ödenmesi zaten ekonomik kriz içinde olan firmalarımız nezdinde yeni bir sıkıntı yaratacaktır. Temennimiz ve beklentimiz bu borçların bir defaya mahsus silinmesidir” diye konuştu.

KİLİS/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN