Kullanırken sportif tüketirken cimri

Kullanırken sportif tüketirken cimri

İlk olarak 1991’de Astra F ismiyle dünya pazarına sunulan Opel Astra, yenilendi. Corsa modeliyle başlayan markanın değişim rüzgarı deyim yerindeyse Astra’da yerini buldu.

 Bizimde bu haftaki konuklarımızdan olan model, bir önceki nesline göre oval hatlardan kurtularak daha keskin görünüme kavuştu. Dikkat çeken LED’li Matrix farlar, ışığın daha az olduğu noktalarda veya yollarda mükemmel bir görüş performansı sağlıyor. Arka bölümde yeni stoplar şık görünürken, bagaj kapağının düz yapısı gözlerden kaçmıyor ve 360 litrelik yükleme alanı sunuyor.

Aracın iç mekanı oldukça zarif tasarlanmış ve ergonomik açıdan sorun yok. Kalite algısını arttıran marka, 8 inçlik dokunmatik ekranı da sunuyor. Arka kısımda ise baş ve diz mesafesi rakiplerine göre standartlarını koruyor. Araçta yer alan tatlı sert süspansiyon yol tutuşu arttırmış. Net direksiyon tepkileri ani hareketlere oldukça duyarlı. Konuğumuzda 1.6 litrelik turbo dizel motor görev yapıyor. 136 beygir güce sahip ünitenin tokuda 320 Nm. 6 ileri otomatik şanzımanla kombine edilen araç, istikrarlı bir biçimde hızlanabiliyor. Fabrika verisi olarak 100 kilometrede ortalama 4.5 litrelik yakıt sarfiyatı gerçekleştiren araç, bizim kullanımımız boyunca 5.4 litrelik tüketim değerini ekranlarımıza yansıttı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN