Kuruyemiş paketlerinde yılbaşı için sürpriz hediye

Kuruyemiş paketlerinde yılbaşı için sürpriz hediye

Çanakkale'de kuruyemiş dükkanı işleten Umut Akçay, sattığı 10 liralık kuruyemiş paketlerinin içine koyduğu 3 akşam yemeği kuponu ile yılbaşı sonrası yemek sürprizi hazırladı.

Çanakkale'de 4 yıldır faaliyet gösteren Akçay Kuruyemiş'in sahibi Umut Akçay, yılbaşı öncesi kuruyemiş satışlarını arttırmak amacıyla sattığı 10 liralık paketlerin yanı sıra açık paketlerin içerisine koyduğu sınırsız alkollü içkinin de bulunduğu 3 akşam yemeği kuponu ile müşterilerine sürpriz hazırladı. Kuruyemiş içinden çıkan kuponla akşam yemeği kazanacak 3 talihli müşteri, 1 Ocak-31 Ocak tarihleri arasında istediği herhangi bir gün, anlaşmalı olan restorana gidecek.

Geçen yıl paketlerin içine altın koyarak başlattığı kampanyayı bu yıl da devam ettirmek istediğini söyleyen Akçay, "Geçen yılki kampanyamızda vatandaşlarımız kuruyemişe büyük ilgi gösterdi. Bu yılki ilgiyi daha yüksek talepte bekliyoruz. Önümüzdeki yılda da böyle bir uygulamayı devam ettirip, geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Bütün müşterilerimizi alışveriş yapmaya bekliyoruz" dedi.

Müşterilerden Turgut Eroğlu ise, "Akçay Kuruyemiş'in her sene olduğu gibi bu yılbaşında da kampanyası var. Geçen sene küçük altın kampanyası yapmıştı. Bu sene yapmış olduğu kampanyada 1-30 Ocak arasında herhangi bir gün içinde sınırsız yeme içme olacak. Bu kampanyadan çok memnunuz" diye konuştu.





İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN