Marketlerde kurbanlık heyecanı

Marketlerde kurbanlık heyecanı

Marketler, Kurban Bayramı’nda müşterilerine ‘adrese teslim kurbanlık’ hizmetine varıncaya kadar birçok kolaylık sunuyor. Kurbanlık kolilerin fiyatı 990 TL’den başlarken cazip indirimler de vatandaşları bekliyor.

Rekabetin yoğun bir şekilde yaşandığı perakende sektöründe bir adım öne çıkabilmek için farklı hizmetler sunmak gerekiyor. Bunun bilincinde olan marketler, her dönemde olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da özel hizmetleriyle müşterilerinin karşısına çıkıyor.

CarrefourSA: 24 yıldır kurban satış ve kesim hizmeti sunan CarrefourSA, marketlerinde büyük ve küçükbaş canlı satış ve kesim organizasyonu gerçekleştiriyor. Perakende devi bu yıl, 1/7 Hisse Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi, Karaman Koç Kurban Paketi, Kıvırcık Koç Kurban Paketi ve Keçi Kurban paketleri olmak üzere 4 farklı seçenek hazırladı. CarrefourSA marketlerindeki paketli satışlarla, minimum 18 kilogramlık 1/7 Hisse Büyükbaş Kurbanlık Paketi bin 190 TL, minimum 16 kilogramlık Karaman Koç Kurban Paketi 990 TL, minimum 16 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Paketi bin 90 TL ve minimum 14 kilogramlık Keçi Kurban Paketi ise 950 TL üzerinden müşterilere sunulacak. Market, Axess kart ile bin TL üzeri canlı kurbanlık satışlarında 100 TL indirim ve 1 ay erteleme fırsatı sunuyor. CarrefourSA marketlerinden Axess ile kurban kolisi satın alımlarında 80 TL indirim yapılırken, aynı zamanda canlı kurbanlık ve koli satışlarında vade farksız 9 ay taksit imkanı ve kurban kolisi satın alanlara “Üçlü İçecek Paketi” hediyesi de müşterilere sunulan bayram avantajları arasında yer alıyor. CarrefourSA, büyükbaş
kolilerin 4. gün teslimatlarında ise anında ekstra 50 TL imkanı da veriyor.

Kipa: Kurbanlık almak için Kipa’yı tercih edecek tüketiciler de tüketim alışkanlıkları ve bütçelerine göre 3 farklı kurban seçenekleri arasından seçim yapabiliyor. Minimum 12 kilogram ağırlığındaki kurbanlık Karaman ırkı koç 995 TL, minimum 16 kilogramlık daha büyük kurbanlık Karaman ırkı koç bin 155 TL ve 1/7 hisseli büyükbaş kurbanlık en az 21 kilogram olmak üzere bin 295 TL’den satışa sunuldu. Kurbanlık alışverişini Money Bonus kredi kartı ile yapan Kipa müşterileri anında 75 TL indirim fırsatı yakalıyor. Kurbanlık hayvanların tüm sağlık kontrolleri veteriner hekimler tarafından yapılıyor.

KESIM NOTER HUZURUNDA YAPILACAK 

Migros: Kurbanlıklar, noter huzurunda, İslami koşullara uygun olarak kesiliyor. Kurbanda 3 ayrı seçenek sunuyor. Koli ağırlığı minimum 12 kilogramlık veya minimum 16 kilogramlık kurbanlık Karaman ırkı koçlar, kesimin ardından koli içinde 2 but, 2 kol, 2 kafes, 1 gerdan ve 1 böbrek yatağı  olacak şekilde teslim ediliyor. Diğer bir seçenek olan kurbanlık büyükbaş ise her bir hisse kemiksiz yapılmış, minimum 21 kilogramlık 7 eşit hisse olarak teslim ediliyor. Migros’ta koli ağırlığı minimum 12 kilogram olan kurbanlık koçun fiyatı 995 TL, 16 kilogram olan kurbanlık koçun fiyatı bin 155 TL, 1/7 dana hissenin fiyatı ise bin 295 TL’den satışa sunuluyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN