MediaMarkt ile Teknosa arasında satış görüşmesi

MediaMarkt ile Teknosa arasında satış görüşmesi

Bloomberg'in haberine göre Alman teknoloji perakendecisi MediaMarkt, Sabancı Holding ile Teknosa'yı satın almak üzere görüşmeye başladı.

Alman teknoloji perakendecisi MediaMarkt, Türkiye'deki pozisyonunu güçlendirmek için Sabancı Holding'in sahibi olduğu bir diğer teknoloji perakendecisi Teknosa ile satın alma görüşmelerine başladı.

Bloomberg'in haberine göre, MediaMarkt Teknosa'nın tüm hisselerini almak istiyor.

TEKNOSA HİSSELERİ HAREKETLENDİ

Haber sonrasında Teknosa'nın (TKNS) hisseleri gün içindeki 5,19 TL'den TSİ 16:30'da 5,48 TL'ye çıktı. TSİ 17:00'da ise 5,21 TL'ye geriledi.

İlk mağazasını 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye’de açan MediaMarkt, 14 adedi İstanbul’da olmak üzere Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, İzmit, Kayseri, Samsun, Malatya, Mersin, Konya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da toplam 45 mağazası ile hizmet veriyor.

Teknosa'nın ise toplam 210 mağazası bulunuyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN