MINI Countryman artık daha sert bakıyor

MINI Countryman artık daha sert bakıyor

Tüm dünyada fenomen bir marka olmayı başaran MINI, modellerini bir bir elden geçiriyor.

Yerden yüksek sevenlerin tercihi olan Countryman’ı da operasyondan geçiren İngiliz üretici, 4 tekerlekten çekiş ve otomatik vites seçeneğini de bir arada sunuyor. Yeni haliyle genişleyen iç hacmi ve sert görünümüyle dikkat çeken model, artık daha alçak ve geniş bir araç gibi görünüyor.

Beyaz tavan ve şerit sportif görünümü desteklemiş. Aracın iç mekanı ise, oldukça geniş ve kullanışlı. Bagaj hacmi ise 450 litreye çıktı. Bize konuk olan Cooper modelinde kullanılan 1.5 litrelik turbo beslemeli benzinli motoru, 136 beygir güç ve 220 nm tork üretiyor. 6 ileri otomatik şanzımanla 4 çeker özelliğini kullanan araç, 100 km hıza 9.6 saniyede ulaşıyor. 200 kilometre sürate ulaşabilen aracın, ortalama tüketimi 5.5 litre. Biz ise 7 litrelik tüketim değerine ulaştık.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN