MINI’nin en havalı hali

MINI’nin en havalı hali

Son dönemde yaptığı model atağıyla iddiasını arttıran MINI, 4 koltuklu üstü açık modeli Cooper Cabrio modelini daha iddialı bir hale getirdi. 3.82 metrelik uzunluğu ve 1.73 metrelik genişliğiyle formunun zirvesinde olan araç, 1.41 metrelik yüksekliğe sahip.

Tasarım bakımından 3 ve 5 kapılı kardeşlerinden pek de farklı değil. Aracın kumaş tavanı 20 saniyede açılıyor, açılabiliyor. Aracın iç mekan tipik MINI kalitesi ve tasarımına sahip. Konsolun ortasındaki gösterge ise hiç olmadığı kadar renkli hale gelmiş.

Cooper Cabrio’da 1.5 litrelik turbo benzinli motor görev yapıyor. 136 beygir güç ve 220 nm tork üreten motor, aracı 0’dan 100 km/s sürate 8.7 saniyede ulaştırıyor. Sportif hırıltılar yayan motor, keyifli bir kullanıma sahip. Aracın go-kart’ları andıran sürüş stili ve kabiliyeti alkışı hak ediyor. Aracın ortalama tüketimi 5.3 litre iken biz 7,5 litre ortalama yakaladık.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN