n11 indirim kuponu nasıl alınır? n11 indirim kampanyası ne zaman bitecek?

n11 indirim kuponu nasıl alınır? n11 indirim kampanyası ne zaman bitecek?

Haberimizde 'n11 indirim kuponu nasıl alınır? n11 indirim kampanyası ne zaman bitecek?' sorularının yanıtını bulabilirsiniz. n11.com sitesi 11 Kasım Dünya Alışveriş günü sebebiyle dev bir indirim kampanyası düzenleyeceğini aylardır müşterilerine duyuruyordu. n11 kampanyası bu gün sabah 11:11'de başlayacak. Müşteriler n11 kampanyasının ne zaman biteceğini ve indirim kuponlarını araştırmaya başladı.İşte konu hakkındaki merak edilen tüm detaylar ve son dakika haberleri...

n11 indirim kuponu nasıl alınır? n11 indirim kampanyası ne zaman bitecek? soruları vataandaşlar tarafından merak ediliyor ve internette araştırılıyor. n11 indirim kampanyası bu gün yani 11 Kasım  sabahı saat 11:11'de başladı. Milyonlarca müşteri sabah saatlarinden beri n11 kampanyası için siteye giriş yapıyor. N11 müşterileri indirim kuponlarını ve kampanyanın ne zaman biteceğini araştırıyor. Bu konu hakkındaki tüm haberleri yazımızda bulabilirsiniz.

Online alışveriş sitesi olan n11.com bugüne özel indirim kampanyası yaptı. 11 Kasım sabah 11:11'de dev indirim kampanyası başladı. Vatandaşların heyecanla beklediği uygulama yoğun ilgi görüyor. Müşteriler bu kampanyanın ne zaman biteceğini ve indirim kuponlarını nasıl alacaklarını merak ediyor. 

SAAT KAÇTA BİTECEK?

İndirim saat 00.00, 12.11.2018 tarihinde sona erecek.

18-11/11/n11-indirim-kuponu.jpg

İNİDRİM KUPONU NASIL ALINIR?

n11.com indirim kampanyası gereği müşterilere uygun fiyatlara alışveriş yapma imkanı sunmuştur. Bu uygulama kapsamında kendi sitesinde indirim kuponları görünmektedir.

İNDİRİM GÜNÜ NEDİR? 

1993’te Nanjing Üniversitesi’nde başladığı söylenen festival yalnızlığı kutlamak için belirlenmiş bir gün. Tarihin 11 Kasım olarak belirlenmesinin sebebi ise tarihin “11/11/xxxx” olması sonucunda, yalnızlığı temsil eden “1” sayısını en çok bulunduran tarih olması.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN