Pegasus hisseleri düştü

Pegasus hisseleri düştü

Trabzon'daki uçak kazasının ardından Pegasus Havayolları'nın hisseleri BIST100 endeksinde en çok düşen hisse oldu. 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında önceki kapanışa göre 782,54 puan artarken, toplam işlem hacmi 2,9 milyar lira düzeyinde gerçekleşti. İlk yarıda bankacılık endeksi yüzde 0,67, holding endeksi de yüzde 0,94 değer kazandı. Sektör endeksleri arasında en fazla yükselen yüzde 1,57 ile madencilik, en çok gerileyen ise yüzde 0,45 ile tekstil deri oldu.

Pegasus hisseleri ise yeni haftaya yüzde 3'e yaklaşan düşüşle  başladı. 33,7 TL ile gün içi en düşük seviyesini gören Pegasus hisseleri seansın ilk yarısını günlük bazda yüzde 0,75 düşüşle 34,5 TL'den kapattı.

Analistler, öğleden sonra veri gündeminin zayıf olduğunu ve hisse bazlı hareketlerin öne çıkacağını belirterek, teknik açıdan BIST 100 endeksinde, 115.500 seviyesinin direnç, 114.000 seviyesinin destek konumunda olduğunu ifade etti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN