Pendik’te ‘garden’ evleri 199 bin liradan satışta

Pendik’te ‘garden’ evleri 199 bin liradan satışta

Kar Yapı’nın İstanbul Pendik’teki ilk projesi Edonia Garden görücüye çıktı. Lansmana özel 3 bin TL’lik metrekare fiyatıyla satışa çıkan projede peşin ve banka kredili ödemede yüzde 20 indirim imkânı sunuluyor. Projenin teslim tarihi ise 2019 sonu olarak planlanıyor.

HAMİDE HANGÜL/İSTANBUL

Türkiye’de hazır betondan kirece, agregadan asfalta ve yapı kimyasallarına kadar çok geniş ürün yelpazesiyle inşaat sektörüne üretim yapan Kar Group, Edonia Garden projesi ile gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. Pendik Kurtköy’de arsa hariç 120 milyon liralık yatırımla hayata geçecek olan proje, 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor.  Edonia Garden’ın lansman toplantısında konuşan Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, “10’a katlı 4 bloktan oluşan projede 2 bloğun kaba inşaatı bitti. İkisinin de inşaatı sürüyor. Projenin normal tamamlanma süresi 2020’nin Haziran ayı görünüyor. Biz ise projeyi Aralık 2019’da teslim etmeyi planlıyoruz” açıklamasında bulundu. Bir kısmı kendi arazileri bir kısmı kentsel dönüşümle elde edilen arazide yapılacak olan projenin yüzde 1 KDV ile satılacağını açıklayan Üçüncü, daire büyüklüklerinin brüt 62.49 ile 147.41 metrekare arasında değiştiğini söyledi. Üçüncü, metrekare satış fiyatlarının da 3 bin TL’den başladığını duyurdu. Şenol Üçüncü, “Projemizde daire fiyatları ise 1+1’lerde peşin 199 bin 500 TL’den, 2+1’lerde peşin 299 bin TL’den ve 3+1’ler için peşin 435 bin TL’den başlıyor” açıklamasında bulundu.

PEŞİNDE YÜZDE 20 İNDİRİM

Edonia Garden projesi, lansmana özel peşin ve banka kredili ödemede yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkardıklarını aktaran Üçüncü, “Öte yandan; liste fiyatı üzerinden firma bünyesinde de yüzde 25 peşinat 60 ay 0 faiz ödemeli kampanyamızı uyguluyoruz. Bunun yanı sıra; 4 farklı bankayla anlaştık, bu bankalardan yüzde 20 peşinat olmak üzere geri kalanı kredi olarak kullanmak mümkün olabiliyor” diye konuştu. Şirket olarak ellerinde başka arazi stokları bulunduğunu aktaran Üçüncü, “Bu projeden sonra ikinci projemize yine Pendik’te başlayabiliriz. Diğer arazilerimizi ise ilerleyen dönemde değerlendireceğiz” bilgisini verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN