Porsche bir tarihe imza attı

Porsche bir tarihe imza attı

Alman otomobil üreticisi Porsche AG, 2017 yılının ilk çeyreğinde 60 bin otomobil satarak tarihindeki en iyi ilk çeyrek performansını sergiledi.  Yılın ilk 3 ayında satışlarını yüzde 7 oranında artıran Porsche’nin bu başarısında Panamera ve Macan modellerinin performansı büyük rol oynadı.

Porsche AG, yılın ilk çeyreğinde dünya çapında yaklaşık 60 bin otomobil satarak 2017’ye iyi bir başlangıç yaptı. Spor otomobil üreticisi geçtiğimiz yılın aynı dönemindeki satışlarını yüzde 7 oranında artırarak, tarihindeki en iyi ilk çeyrek performansını sergiledi. Satışlardaki bu artışta Çin ve markanın anavatanı Almanya pazarının yanı sıra, satışlarında iki haneli büyüme görülen Panamera ve Macan model serilerinin performansı büyük rol oynadı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN