Rahip Brunson davası sonrası dolar ne kadar oldu? Euro ve Dolar kurunda son durum! 12 Ekim

Rahip Brunson davası sonrası dolar ne kadar oldu? Euro ve Dolar kurunda son durum! 12 Ekim

Rahip Brunson davası sonrası dolar ne kadar? İzmir 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen rahip Andrew Brunson davasında karar açıklandı. Peki Brunson davası sonrası dolar kuru ne kadar oldu? Euro ve Dolar kurlarındaki son durumu ve detayları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Andrew Brunson davası sonrası Dolar kuru ne kadar oldu? Güne düşüşle başlayan Dolar, İzmir'de devam eden Brunson davasındaki gelişmelerle birlikte düşüşe geçti. Son olarak tahliye talebi ile Dolar 5.87 lira seviyelerine kadar geriledi. Rahip Brunson davası sonrası dolar kurunun ne kadar olduğu ise bir çok kişi tarafından merak ediliyor. İzmir 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Andrew Brunson davası kararının açıklanmasınına ardından Dolar ve Euro kurunun ne kadar olduğunu sitemizden takip edebilirsiniz.

DOLAR TAHİLİYE TALEBİYLE DÜŞTÜ

Rahip Brunson davasında savcının adli kontrolü kaldırmasını talep etmesi sonrası dolar 5,87 seviyesine indi. Euro/TL ise 6,83 seviyelerinde hareket ediyor. Dolar/TL bugün 17 Ağustos'tan beri ilk kez 5,8310'a kadar gerilemesinin ardından 5,87 seviyesinden işlem görüyor. Euro/TL ise 6,83 seviyesinde yer alıyor.

BRUNSON'A ADLİ KONTROL TALEBİ

Brunson davasında savcı, adli kontrolün kaldırılmasını istedi. ABD'deki veri akışı ve Fed yetkililerinin açıklamalarının yanı sıra şirket bilançolarının da piyasaların yönü üzerinde belirleyici olacağını kaydeden uzmanlar, teknik açıdan dolar/TL'nin 5,90'ın altında kalıcılık sağlaması durumunda 5,75 ve 5,50 seviyelerinin gündeme gelebileceğini belirtti.

MAHKEME BRUNSON KARARINI AÇIKLIYOR

ABD'li Brunson'un yargılandığı davada savcı, sanığın TCK'nın 314/3 ve 220/7 maddeleri gereğince cezalandırılması yönünde mütalaa verdi. 

Mahkeme kararı bekleniyor.

BRUNSON: "MASUMUM, TÜRKİYE'Yİ SEVİYORUM, BERAATIMI İSTİYORUM"

FETÖ ve PKK adına suç işlediği iddiasıyla 35 yıl hapis istemiyle yargılanan ABD’li Rahip Andrew Craig Brunson’un duruşmasında mahkeme, kararın açıklanması için ara verdi. Bu arada Brunson’un eşi, Papaz Brunson’un yanına gitti. ABD’li Papaz bu sarılma karşında hıçkırarak ağladı. Mahkeme Brunson’a, "Ek savunma yapacak mısınız?” diye sordu. Brunson, "Ek savunmam avukatım tarafından yapılacak. Ben masum bir adamım. İsa’yı seviyorum, Türkiye’yi seviyorum. Beraatımı istiyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN