‘Referandum bitti işe aşa bakalım’

‘Referandum bitti işe aşa bakalım’

TZOB Başkanı Bayraktar, “Artık milletin iradesi tecelli etmiştir. Bundan sonra tartışmalar bir tarafa bırakılmalı, ekonomiye, işe, aşa odaklanılmalıdır” dedi.

16 Nisan Anayasa Referandumu’ndan çıkan ‘evet’ sonucunun ardından Türk sanayicisi ekonomiye, işe odaklanılması görüşünde. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, referandumu değerlendirdiği açıklamasında, referandum sonucu yeni bir yönetim sisteminin hayata geçeceğini, bu sistemin ekonomiye olumlu yansımaları olmasını beklediklerini vurgulayarak, birlik ve beraberlikle bu ülkenin altından kalkamayacağı bir sorun olamayacağını bildirdi. Referandum sonuçlarının ülkeye yararlı olmasını dileyen Bayraktar, “Türkiye demokratik bir ortamda referandum sürecini işletti. Artık milletin iradesi tecelli etmiştir. Bundan sonra tartışmalar bir tarafa bırakılmalı, ekonomiye, işe, aşa odaklanılmalıdır.

Tüm vatandaşlarımız, hangi yönde oy kullanmış olurlarsa olsunlar, bu ülkenin çıkarları ve iyiliği için bir potada birleşmelidir. Ayrılık gayrılık olmamalı, ülke çıkarları her şeyin üzerinde tutulmalıdır” değerlendirmesinde bulundu. Bayraktar, tarımda, sanayide, hizmetler sektöründe inanılmaz bir potansiyeli barındıran Türkiye’nin, birlik ve beraberlik içinde, huzur ortamında kısa zamanda en ileri ülkeleri bile her alanda yakalayabileceğinin unutulmaması gerektiğini kaydetti. Türkiye Müteahhitler Birliği’nden (TMB) yapılan açıklamada ise anayasa değişikliği ile Türkiye’nin son dönemde yaşadığı zorlu süreçten, birlik ve beraberlik içinde, daha da güçlenerek çıkılmasının ortak arzuları olduğunu duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN