Şahane Cuma indirimleri başladı

Şahane Cuma indirimleri başladı

Şahane Cuma indirimleri 2 gün önceden başladı. Peki MediaMarkt indirim kampanyasında neler var? MediaMarkt indirimlerini bir video ile duyurdu. MediaMarkt şahane cuma indirimlerini salı gününden başlattı. İşte MediaMarkt indirim kampanyasının detayları...

Şahane Cuma indirimlerini salı gününden başlatan MediaMarkt indirim kampanyasını bir video ile duyurdu. MediaMarkt indirim kampanyasında neler var? sorusunun yanıtı haberimizde. MediaMarkt, Şahane Cuma adı altındaki indirim kampanyasına Salı gününden başlıyor. Çok özel indirimli ürünlerinde kampanya kapsamında. 

ŞAHANE CUMA İNDİRİMLERİ NEDİR? NE ZAMAN BAŞLAR? 

20 – 25 Kasım tarihleri arasında sürecek olan indirimlerin zirve noktası Cuma günü başlayacak olan Şahane Cuma indirimleri olacak. Ama o tarihe kadar indirim dönemini boş geçmeyen MediaMarkt birbirinden özel ürünleri ziyaretçilerine sunuyor.

İndirim haftasının dikkat çeken mağazalarından biri olan MediaMarkt, Şahane Cuma adı altındaki indirim kampanyasına Salı gününden başlıyor. Sunulan indirimlerle beraber çok özel ürünlerde, çok özel fiyatlar sizleri bekliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN