Sinpaş'tan Anneler Günü için 20 bin lira indirim

Sinpaş'tan Anneler Günü için 20 bin lira indirim

Sinpaş ‘Anneler Günü’ için harekete geçiyor. Şirketin projelerinden ev almak isteyenlere 13 Mayıs’a kadar 20 bin liralık indirim fırsatı sunuluyor. Aynı zamanda şirket, Anadolu yakasındaki 3 projede 72 ay vade fırsatını da beraberinde getiriyor.

 

Anneler Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte tüketiciler için kampanyalar tüm hızıyla devam ediyor. Küçük ev aletlerinden tutunda konut projelerine kadar birçok alanda anneler için indirim fırsatı sunuluyor. Gayrimenkul sektörünün önemli isimlerinden biri olan Sinpaş’ta bu kervana katılan markaların başında geliyor. Sinpaş, bu defa Anneler Günü’ne özel bir kampanya sunuyor. İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli projelerinde Anneler Günü’ne özel 20 bin liraya varan indirim hediye ediyor. Kampanya 13 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak. Daha öncede Anadolu yakasında seç-beğen-al kampanyası yapan şirket 3 farklı projede 72 ay vade imkânı sundu.

Aydos Country, modern country dekorasyon tarzı ile ön plana çıkıyor. Aydos Ormanı’na komşu Aydos Country’de çocuklarıyla birlikte temalı oyun alanının yanı sıra ağaç evler, uçurtma alanı ve su eğlence parkında tatil imkânı sunuluyor. Şile yolu üzerinde yükselecek Gökorman ağaçlarla çevrili katları, Türkiye’de ilk kez gökyüzüne uzanan yeşil mimarisiyle İstanbul Anadolu Yakası’nın göz kamaştıran yıldızı olmaya aday. Metrolife ise hem konfor ve ayrıcalıklı bir yaşam, hem de kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor. Metrolife, geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe bir yaşama imkân tanırken, bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları, park alanı, ve 14 bin metrekarelik çarşı alanı bulunuyor. Kampanya 20 Mayıs 2018’e kadar geçerli olacak.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN