TEB'den 3 ay ertelemeli bedelli askerlik kredisi! TEB bedelli askerlik kredi faiz oranı 2018

TEB'den 3 ay ertelemeli bedelli askerlik kredisi! TEB bedelli askerlik kredi faiz oranı 2018

Türk Ekonomi Bankası (TEB), bedelli askerlikten faydalanmak isteyenlere özel, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi sunuyor. Peki TEB bedelli askerlik kredi faiz oranı kaç? İşte bankadan yapılan açıklamalar.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), bedelli askerlikten yararlanmak isteyenlere özel olarak avantajlı koşullarla ihtiyaç kredisi hazırladı. Peki TEB bedelli askerlik kredi faiz oranı kaç? İşte açıklamalar.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, 15 bin lira kredi tutarı ve 48 aya varan vadelerde aylık yüzde 1,70'ten başlayan faiz oranlarına ek olarak, 3 ay erteleme imkanı sağlıyor.

Vade seçeneklerinin 3 ay ila 48 ay arasında değiştiği kredi teklifinden yararlanmak isteyenler, tüm TEB şubelerinden, telefon bankacılığı üzerinden, internet şubesinden veya CEPTETEB mobil uygulaması üzerinden başvuru yapabiliyor.

TÜRKİYE BANKALAR BİRLİĞİ'NDEN BEDELLİ ASKERLİK KREDİLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın, "Bedelli askerlik uygulamasına bankacılık sektörünün uygun koşullarla destek sağlayacağına inanıyorum" dedi. Hüseyin Aydın, bedelli askerlik konusunda yaptığı yazılı açıklamada, bedelli askerlik tasarısının yakın zamanda yasalaşmasının beklendiğini belirtti.

Bedelli askerlik düzenlemesi sayesinde geleceğin teminatı olan gençlerin, eğitimlerini ve mesleki çalışmalarını aksatmadan ve iş gücü piyasasından çekilmeden ekonomiye katma değer sağlamaya ve ailelerine destek olmaya devam edebileceklerini vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

"Önemli işlevi geleceğe yatırım olan bankacılık sektörünün, gençlerimizin beklentilerini karşılamak ve ekonomik faaliyetin sağlıklı olarak sürdürülmesini desteklemek amacıyla uygun koşullarda uygulamaya katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu çerçevede, bankalarımız kredilendirme koşullarına ilişkin gerekli açıklamaları kamuoyuna kendileri yapacaklardır. Örneğin; Ziraat Bankası olarak biz bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve yasanın çıkmasını takiben cazip koşullarla bir kredi ürününü uygulamaya alacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN