Tüketiciye düşük fiyata devam

Tüketiciye düşük fiyata devam

Üyeleriyle 105 milyar lira ciro ve 300 binin üzerinde istihdam sağlayan gıda perakendecileri 10 Ekim’de İstanbul’da toplanacak. Toplantıda, tüketici için daha iyi gıda, daha düşük fiyat ve pazarlama konusu ele alınacak.

ALİ YILDIRIM / İSTANBUL

Gıda Perakendecileri Derneği (GPD) Yönetim Kurulu üyeleri, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek 'GPD-Ortak Gelişim Kongresi' öncesinde biraraya geldi. Üyeler, 800’ü aşkın perakendeci ve tedarikçinin katılacağı kongre ile tüketici için oluşturulan ortak değerleri daha da artırmaya odaklandıklarına dikkat çektiler. GPD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Songör, modern perakende sektörünün, sadece kayıtlı ekonomiye değil, istihdama ve vergi gelirlerine de büyük katkı sağladığını söyledi. Songör, şöyle devam etti: “Bizim tüm operasyonlarımızın arkasında işleyen büyük bir sistem ve oluşturulan önemli bir değer zinciri var. Bu zincir, çiftçimizden yani tarladan başlıyor, bizim raflarımıza kadar sürüyor. Tüketici tepkisine göre tüm zinciri geliştiriyoruz. Zincirde oluşturulan bu değer sadece fiyat ve kalite olarak yansımıyor. Çalışanlarımıza, çevreye, üreticilerimize ve ülke ekonomisine, sağladığımız katkı ve değeri de kongremizde işliyor olacağız" dedi. GPD Başkan Yardımcısı Galip Aykaç da perakendenin, tüm tedarik zincirini de gelişim yönünde olumlu etkilediği değerlendirmesinde bulundu.

GIDA FİYATLARI VE ENFLASYON SAHNEDE

Bu yıl dördüncü kez 800’ü aşkın profesyonelin katılımıyla düzenlenecek, 'Ortak Gelişim Kongresi'nde tüketici odaklı fayda ve değer için tedarikçi ve perakendeci verimliliğine odaklanılacak. Üyeleriyle 105 milyar TL ciro, 35 bin satış noktası ve 300 bin istihdam sağlayan üyeler, 10 Ekim’de biraraya gelecek. Kongrede perakendenin, başta tüketici olmak üzere tüm tedarik zincirinde ve ekonomide oluşturduğu değerler, bu değerlerin ortaya çıkışında iç süreçlerinde gerçekleştirdiği yenilikler ve verimlilik çalışmaları detaylarıyla sahnede olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN