Türkiye İş Bankası da promosyon sözleşmesi imzaladı

Türkiye İş Bankası da promosyon sözleşmesi imzaladı

Ziraat Bankası'nın ardından İş Bankası ile de SGK arasında emekliler için promosyon anlaşması imzalandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu ve Ziraat Bankası arasında imzalanan protokol ile yaklaşık 11,5 milyon emeklinin aylıkları karşılığında banka promosyonu alabilmesi için ilk imzalar atıldı.

Promosyonların ödenmesi için özel bankalarla yapılan görüşmeler sonucunda ise ikinci anlaşma Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Bankası arasında imzalandı.

8 yüz 18 bin emekli müşterisiyle, özel bankalar arasında en çok emekliye hizmet veren Türkiye İş Bankası ile protokol imzalanmasıyla birlikte özel bankalar da promosyon sürecine dahil oldu.
Banka promosyonu kapsamında emeklilere toplamda 6 milyar liraya yakın bir tutar ödenecek. Emekliler, SGK ile protokol imzalayan bankalara müracaat edebilirler.

HANGİ EMEKLİ NE KADAR MAAŞ ALACAK

1000 lira altı maaşı olan 300 TL, 1000-2000 TL arasına 375 TL promosyon alacaklar. 2000 TL üstü maaşlar ise 450 TL promosyon alacaklar. Promosyon ücretleri 1-3 ay arasında ödenecek. Toplamda bankaların kasasından promosyon ücretleri için toplam 5 milyar TL çıkacak. 11.5 milyon emekli promosyon alacak. Bunun 8.5 milyonu 375 TL promosyon alacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN