Türkiye’nin en çok satanı Egea Sedan

Türkiye’nin en çok satanı Egea Sedan

Türkiye’de üretilen ve tüm dünyaya Bursa’dan yola çıkan Fiat Egea Ailesi, 2017 yılının ilk altı ayı sonunda en çok tercih edilen otomobil oldu.

Altı aylık dönemde 20 bin 52 adet Fiat Egea satışı gerçekleştiren Fiat’ın amiral gemisi ise 17 bin 709 adetlik satışla Fiat Egea Sedan oldu. Fiat Egea’nın, 2015 yılı Kasım ayında pazara sunulduğundan bu yana toplamda 64 bin adede yakın müşteri tarafından tercih edildiğini hatırlatan Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç “2017 yılının ilk altı ayında otomobil ve hafif ticari araçlar toplamında yaklaşık 49 bin araç satışı gerçekleştirerek toplam pazar payımızı yüzde 12,1’e yükselttik. Satışını gerçekleştirdiğimiz araçların yüzde 93’ü yerli üretim. Otomobil pazarında geçtiğimiz yıla göre yüzde 10’luk bir daralma yaşanmasına rağmen Fiat markası olarak otomobil satışlarımızı yüzde 16 oranında artırdık” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN