Ucuz patates ve soğana satışta kilo sınırlaması

Ucuz patates ve soğana satışta kilo sınırlaması

ŞOK marketleri, uygun fiyatlı patates ve soğan satışlarına kilo sınırı getirdi. ŞOK'un uygulaması sosyal medyada, 1942'de ekmeğe ve 1980 döneminde margarin ve tüpe karne uygulanmasına benzetildi.

2011’in Ağustos ayında Yıldız Holding yani Ülker tarafından Gözde Girişim liderliğinde bir konsorsiyum tarafından satın alınan, gıda perakende zinciri ŞOK Marketler Tic. A.Ş. son aylarda yükselen patates ve kuru soğan fiyatlarına karşı bir kampanya başlattı. 

SOĞAN 2, PATATES 4 KİLO

Müşterisine “uygun fiyatı” sunmayı amaçlayan ŞOK, 14 Temmuz’dan itibaren yeni mahsul Afyon patatesi ve Amasya kuru soğanın kilosunu 1,99 TL’den müşterilerine sunuyor. Ancak Şok marketlerin, uygun fiyatlı patates ve soğan satışlarına kilo sınırı getirmesi dikkat çekti. Markete giden vatandaşlar reyonların yanında "Sayın Müşlerilerimiz; Tüm müşterilerimizin faydalanması için soğan satışımız 2 kg  ve patates satışımız 4 kg ile sınırlıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz uyarısı yer alıyor."

18-07/15/screenshot_1.png

ŞOK'un uygulaması sosyal medyada, 1942'de ekmeğe ve 1980 döneminde margarin ve tüpe karne uygulanmasına benzetildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN