Vestel'e Güney Kore'den kötü haber

Vestel'e Güney Kore'den kötü haber

Güney Koreli beyaz eşya üreticisi Dongbu Daewoo'yu almak isteyen Vestel'e kötü haber geldi. Kore devi Dongbu Daewoo, yoluna başka alıcılarla devam edecek.

Vestel Dongbu Daewoo için ilk teklifini geçtiğimiz yıl Ekim ayında vermiş, Aralık ayında da ikinci ve bağlayıcı teklifini sunmuştu. Vestel'le birlikte Meksika, Fransa ve İsveç'ten markalar da Daewoo için alıcı olmuştu.

Vestel bu sabah KAP'a yapılan açıklamada, Dongbu Daewoo ile satın alma görüşmelerinden sonuç çıkmadığı açıklandı.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"22.12.2017 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden, Dongbu Daewoo Electronics Corporation'ın satışına ilişkin satıcılar ile potansiyel alıcılar arasında yürütülen pazarlık görüşmeleri tamamlanmış olup, satıcılar sürece Şirketimizin yüzde 94,62 oranında hissedarı olduğu Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ dışında başka bir alıcı ile devam etmeye karar vermiştir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN