Video izlerken kota ‘Pass’ olacak

Video izlerken kota ‘Pass’ olacak

Abonelerinin internette gezinirken kotayı düşünmemesini isteyen Vodafone, dört seçenekten oluşan Vodafone Pass paketlerini pazara sundu.

GÜVEN ADALI

Vodafone, Facebook, Instagram, Twitter ve Youtube gibi sosyal medya kullanımlarında kotayı kaldırdı. Kullanıcılar sosyal medyanın yanı sıra WhatsApp, Facebook Messenger üzerinden konuşarak Spotify ve 103 radyoyu mevcut paketlerinden herhangi bir eksilme olmaksızın sınırsızca kullanabilecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy GB sayma derdinin artık son bulduğunu ifade ederek, “Hızla dijitalleşen dünyamızda kullanıcılar biten gigabaytlarla uğraşmak, ek paket almaya çalışmak, Wi-Fi peşinde koşmak istemiyor. En özel duygu ve anılarımızı paylaştığımız, yemekten müziğe pek çok tutkumuzu yaşadığımız dijital dünyada gigabaytların da ölçüsü olmasın istedik.

Gigabayt sayma dönemini sona erdiren yeni “Vodafone Pass” paketleriyle, tüm abonelerimize sınırlara takılmadan ve gönül rahatlığıyla tutkularını yaşayabilecekleri bir internet deneyimi sunuyoruz. Yeni “Vodafone Pass” paketlerinde Türkiye’de ilk kez en popüler video, müzik, sosyal medya ve iletişim uygulamaları bir arada ve tarifedeki internetten yemiyor” dedi. “Vodafone Pass” paketleri ise ‘İletişim’, ‘Müzik’, ‘Sosyal’ ve ‘Video” ile 4 farklı seçenek sunuyor.

10 YILDA 20 MİLYAR LİRA

Son 10 yılda yaptıklarını yatırımın 20 milyar liraya ulaştığını hatırlatan Engin Aksoy, “Geçtiğimiz yıl yaptığımız yatırım ise 1,2 milyar lira. Önümüzdeki yıl da 1 milyar liranın üzerinde yatırım yapmayı planlıyoruz. Bu yatırımın hemen hemen tamamı alt yapıya gidecek” ifadelerini kullandı. Aksoy, “Son 1 yılda Vodafone Red’lilerin internet kullanımı yüzde 80 artarak aylık ortalama internet kullanımı 6 GB’a ulaştı” dedi.  Aksoy, son 1 yılda toplam 317 milyon liralık fayda sağladıkları bilgisini verdi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN