Wome Deluxe’te TL ile satış

Wome Deluxe’te TL ile satış

Ortadoğu Grup’un Alanya’daki en büyük aile oteli Wome Deluxe sadece TL ile satış yapacak. Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Devletimizin aldığı her ekonomik çalışmaya destek olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Dövizlerinizi Türk Lirası’na çevirin” çağrısı üzerine Ortadoğu Grup da TL seferberliğine destek verdi. Grup, aile oteli Wome Deluxe’te sadece Türk Lirası ile satış yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı ve Türkiye ekonomisine destek için kampanya başlattıklarını açıklayan Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Cumhurbaşkanımızın yaptığı çağrı çok doğru ve yerinde bir çağrı. Şimdiye kadar Ortadoğu Grup olarak devletimizin aldığı her ekonomik tedbir ve çalışmaya ülkemiz için destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu çağrı çerçevesinde turizm sektöründe bir ilki başlatarak, Alanya’daki 5 yıldızlı tesisimiz olan Wome Deluxe Otel’de sadece Türk lirası üzerinden satış yapma kararı aldık. Yüzde 30 erken rezervasyon indirimimizi de bu vesileyle başlatıyoruz” dedi. Turizm sektöründe bir ilki gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Gür, “Yüzde 30 erken rezervasyon dönemimizi, Türk Lirası ile satış yapacağımızı duyurarak başlattık. Bundan sonra hep Türk Lirası ile satış yapacağız. Ben, herkesin samimi bir şekilde bu çağrıya duyarlı davranacağını ve birlik beraberlik çerçevesinde hareket ederek,  her zorluğun üstesinden geleceğini biliyorum. Neticede bizim gücümüz Türkiye’nin gücü” değerlendiresinde bulundu.

Alanya’nın Avsallar bölgesinde 120 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Wome Deluxe, 600 oda ve bin 800 yatak kapasitesine sahip. Aile oteli olarak hizmet veren Wome Deluxe, Alanya’nın en güzel plajına sahip İncekum Mevkii’nde, ailelerin her türlü hassasiyeti göz önünde bulundurularak tasarlandı. Tesiste, erkekler, kadınlar ve çocuklar için kapalı ve açık olmak üzere toplam 10 adet yüzme havuzu bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN