Yalıkavak’tan 6 ayda yüzde 300 kâr vaadi

Yalıkavak’tan 6 ayda yüzde 300 kâr vaadi

Bodrum Yalıkavak’ta yeni bir proje yükseliyor. Varyap’ın üstlendiği karma projeye 150 milyon euro yatırım yapıldı. Şu anda 5 bin euro olan metrekare fiyatının ise nisan ayında 15 bin euroya ulaşması bekleniyor.

GİZEM KARATAŞ

Varyap, Bodrum’un koylarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda “Varyap Yalıkavak’’ karma projesini hayata geçiriyor. Bodrum’un gözde bölgesi Yalıkavağı, dünyaca ünlü marinasından sonra yine dünya çapında bir proje ile buluşturmayı hedefleyen “Varyap Yalıkavak” projesi büyük bir otelin yanı sıra sınırlı sayıda satışı yapılacak rezidans üniteleri ve özel plajdan oluşuyor.

OTELİN MARKASI KASIM’DA

Varyap CEO’su Mehmet Erdinç Varlıbaş, “Bodrum’un marka değerini ciddi boyutta yukarı taşıyacak 150 milyon euro değerinde bir proje hazırladık.  Varyap Yalıkavak’ta 5 yıldızlı bir otel, 60 adet özel rezidans ve özel plaj bulunuyor.  İç ve dış mekânların tasarımında çağdaş sanatı, iç ve dış mimari ile birleştiriyoruz.  Oteli dünyaca ünlü bir marka işletecek.  Görüşmelerimiz son aşamaya geldi.  Kasım ayında markayı lanse etmiş olacağız’’ açıklamalarında bulundu.

METREKARESİ 15 BİN EURO

Bu projede, diğer projelerden farklı olarak, lansmanda en değerli bloğu satışa sunuyoruz. Sınırlı sayıda üniteye sahip bu blokta 70 m2 ile 200 m2 arasında değişen rezidans ünitelerinde fiyatlar 390 bin eurodan başlıyor. Bu blokta bulunan 25 dairenin 12’sini sattık” dedi. Projedeki rezidansların metrekare fiyatının 5 bin eurodan başladığını belirten Varlıbaş, nisan ayında ise bu fiyatın 15 bin euroya çıkacağını ve yatırımcının yüzde 300 karlı çıkacağının altını çizdi.

BEYOĞLU VE EYÜP’TEN EV ALANA AMORTİ VURACAK

İstanbul’da ise konut amorti süreleri ilçelere göre değişiyor. Son araştırmalara göre İstanbul’da kendisini kira geliriyle en hızlı zamanda ödeyen ilçelerin başında 10,9 yıl ile Beyoğlu geliyor.  Beyoğlu ilçesini 11,8 yıl ortalamasıyla Eyüp takip ederken, amorti süresinin Küçükçekmece’de 13,9 yıl, Esenyurt’ta 14 yıl, Bağcılar’da ise 14,22 yıl olduğu görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN