Yapı Kredi bankası bedelli askerlik kredi faiz oranı kaç? Yapı Kredi'den bedelli kredisi

Yapı Kredi bankası bedelli askerlik kredi faiz oranı kaç? Yapı Kredi'den bedelli kredisi

Yapı Kredi bankası bedelli askerlik kredi faiz oranı kaç? Yapı Kredi bankası bedelli askerlikten faydalanacak kişilere özel olarak kredi paketi hazırladı. Peki Yapı Kredi bedelli askerlik kredisi şartları neler? İşte tüm detaylar.

Yapı Kredi bankası bedelli askerlik kredi faiz oranlarını açıkladı. Peki Yapı Kredi bedelli kredi faiz oranı kaç? Bedelli askerliğin yasalaşmasının ardından bankalar da da kredi hazırlıkları devam ediyor. Son olarak Yapı Kredi bankası bedelliden faydalanacak vatandaşlar için kredi oranlarını açıkladı. 15 bin TL olan bedelli askerlik ücreti için Yapı Kredi'nin faiz oranlarını ve detaylı bilgileri yazımızda sizlerle paylaşıyoruz.

YAPI KREDİ'DEN BEDELLİ ASKERLİK KREDİSİ

Uygun faiz oranları ve 48 aya varan vadelerle Bedelli Askerlik Kredisi için hemen Yapı Kredi Mobil’den başvurulabilir, kredinizi anında kullabilirisniz.

Örnek Ödeme Tablosu:

18-07/27/yapi-kredi.jpg

*Bireysel İhtiyaç Kredisi efektif faiz oranlarına kredi tahsis ücreti, fon ve vergiler dahil edilmiş olup, sigorta tutarı dahil edilmemiştir. Taksit tutarları eşit taksit ödemeli yönteme göre hesaplanmıştır. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. faiz oranını ve kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarımız müşteri, başvuru ve kullanım kanalına göre farklılık gösterebilmektedir. Kredinizle birlikte grup hayat sigortası yaptırmanız durumunda geçerli olacak sigorta tutarı yaşa, tutara ve vadeye göre değişmekte olup, 30 yaşındaki bir kişi için 10.000TL, 36 ay vadeli sigorta primi 104,96 TL‘dir.

Yapı Kredi müşterisiyseniz internet ya da mobil şubemizden anında krediye başvurabilir, kredinizi şubeye gitmeden, hafta sonu dahil her gün anında kullanabilirsiniz.

Bireysel İnternet/Mobil Şube'ye üye olmak istiyorsanız ya da şifrenizi unuttuysanız Şifre Al/Şifremi Unuttum menüsünden hemen yeni bir şifre alabilirsiniz.

Yapı Kredi müşterisi değilseniz web sitemiz üzerinden hemen başvuru yaparak kredinizi şubelerimizden kullanabilirsiniz.

SMS

SMS ile başvurmak için "Kredi Türü (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Gelirinizi” yazıp 4411'e gönderebilirsiniz. (Örnek 1: Bireysel 12345678901 1000)

Şube

Size en yakın Yapı Kredi Şubesi'ni ziyaret edebilirsiniz.

Müşteri İletişim Merkezi

444 0 444 Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi kanalı ile başvuruda bulunabilirsiniz.

ATM

Size en yakın Yapı Kredi ATM'sinden başvurabilirsiniz.

Daha Fazla Bilgiye Ulaşmak İçin...

Bireysel kredilerimiz ile ilgili sorularınız ve daha detaylı bilgiye ulaşabilmek için 444 0 444 Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi'nden yararlanabilir, müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN