Yeni anayasa istikrar tesis edecek

Yeni anayasa istikrar tesis edecek

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, halk oylaması sonuçlarının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Tartışmaların geride bırakılıp geleceğe odaklanılması gerektiğini kaydeden Özdebir, “Türkiye, hedefleri olan bir ülke. Bu hedeflere birlik olduğumuz müddetçe ulaşabiliriz” ifadelerini kullandı. Özdebir, referandumun kaybedeni olmadığına işaret ederek, “Bu değişiklikle Türkiye’nin kazandığına inanıyorum ama bu sonuçları tüm Türkiye’nin iyi okuması gerekiyor.

Vatandaşlarımız, demokratik bir olgunluk içinde, tercihlerini sistem değişikliği doğrultusunda kullanmışlardır. Yüksek bir katılım oranı ile alınan bu karara tüm dünyanın saygı duyması gerekir” değerlendirmesinde bulundu. ATO Başkanı Gürsel Baran, “Beklentimiz, ekonomik istikrarın kalıcı hale gelmesidir. Yeni anayasa kalıcı bir güven ve istikrar ortamını tesis edecektir” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN