Yılın otomobili ödülü Megane Sedan’ın

Yılın otomobili ödülü Megane Sedan’ın

Bu yıl ikincisi düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili” yarışmasının galibi yerli bir modelin oldu.

Türkiye’de 78 otomotiv gazetecisi tarafından değerlendirilen 25 otomobil arasından Renault Megane Sedan, birincilik ödülüne layık görüldü. Finale kalan 7 otomobil arasında tasarım, yol tutuş, ergonomi, yakıt tüketimi, emisyon oranları, güvenlik, donanım seviyesi, fiyat-değer oranı kriterleri açısından değerlendirilen araçlar arasında Renault Megane Sedan, Honda Civic, Mazda MX-5, Peugeot 3008, Seat Ateca, Toyota C-HR ve Volvo S90 modelleri yer aldı.

Birinci seçilen Renault Megane Sedan, ‘Yılın Otomobili’ logosunu bir yıl boyunca basın bülteni ve reklamlarında kullanabilecek. Düzenlenen törende “Türkiye’de Yılın Otomobili” ödülünü alan Renault Mais Genel Müdürü ve CEO’su Berk Çağdaş, otomotiv gazetecilerinin verdiği bu karardan büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Çağdaş ödülü aldıktan sonra şunları söyledi: “Öncelikle Otomotiv Gazetecileri Derneği’ne çok teşekkür ediyorum. Bu otomobilin arkasında milyonlarca euroluk bir yatırım ve binlerce insanın emeği var. Her şeyden önce Türk mühendislerinin ve işçisinin emeği var. Dolayısıyla bunların yarattığı bu güzelliği de halkımız nezdinde kazandığı bir beğeni var. Biz bu ödülün ağırlığını ve sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. O yüzden bu ödülü her şeyden daha değerli bir şekilde saklayacağız ve tüm ekibime teşekkür ediyorum.” Renault Megane Sedan Bursa’dan tüm dünyaya yola çıkıyor. Yaklaşık 200 milyon euroluk yatırımla yeniden Türkiye’de hayat bulan modelin üretimi için fabrika 700 kişilik ek istihdam kontejyanı açmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN