Zeybekçi'den Bitcoin açıklaması: Çılgınlık haline geldi

Zeybekçi'den Bitcoin açıklaması: Çılgınlık haline geldi

Ekonomi Bakanı Zeybekçi sanal para Bitcoin ile ilgili, "Bitcoin bugün çılgınlık haline geldi. Şu anda yok, bir aralar Türkiye'de saadet zincirleri vardı, hatırlar mısınız?" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından, ATO Congresium'da gerçekleştirilen "3. Marka Festivali"nde sanal para Bitcoin'i değerlendirdi.

Bitcoin hakkında vatandaşları uyaran Zeybekci, "Bitcoin bugün çılgınlık haline geldi. Şu anda yok, bir aralar Türkiye'de saadet zincirleri vardı, hatırlar mısınız?" diye sordu.

"ALT ZEMİNİ YOKTUR"

Bu tarz çılgınlıklarda dolandırıcılığın en sondakine kadar devam ettiğini kaydeden Ekonomi Bakanı şunları söyledi:

"Bu global bir saadet zinciridir, alt zemini yoktur. Bu, dünyayı sadece bir veya iki her şeyiyle kontrol ettiğiniz, cendere altına aldığınız, gerektiğinde zulmettiğiniz bir para birimine mahkum edemeyeceğinizin çıkışlarıdır bunlar. Onun için bunun çaresi de bulunacak."

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek de, sabah saatlerinde Twitter hesabından paylaştığı mesajda Bitcoin'i tarihin en büyük finans balonlarından biri olan lale çılgınlığına benzetmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN