Cengiz Gülaç: "Biz böyle oynayalım, bundan sonraki haftalarda telafi ederiz"

Cengiz Gülaç: "Biz böyle oynayalım, bundan sonraki haftalarda telafi ederiz"

Taraftarın kaybedilen Altınordu karşılaşmasında sürekli takımın yanında olduğunu belirten Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av

Cengiz Gülaç, oynanan futboldan memnun olduklarını, futbolcuların böyle oynamaya devam etmesiyle, bundan sonraki haftalarda kaybedilen karşılaşmanın telafi edileceğini söyledi.TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’da, Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç gündemi değerlendirdi. Geçen hafta kaybedilen Altınordu maçına değinerek sözlerine başlayan Gülaç, “Altınordu maçında güzel bir başlangıç yapmak istiyorduk ama olmadı. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Bizim için sevindirici olan çok pozisyona girmemiz. Taraftarımıza kötü tezahürat olmadığı için teşekkür ediyorum. Sürekli takımımızın yanında oldular. Biz böyle oynayalım, bundan sonraki haftalarda telafi ederiz” dedi.Son 24 saat içinde kulüp adına önemli bir dosyayı çözüme kavuşturduklarını dile getiren Gülaç, “Eski futbolcularımızdan Kossi Prince Segbefia dosyası sorunluydu ve bugün aleyhimize bir karar çıkacaktı. Başkanımız ve yönetim kurulumuz tarafından görevlendirilen Veysi Şimşek İstanbul’a gitti. Anlaşmaya vardık. Borç devam ediyor ama en azından FIFA tarafından bir ceza çıkmayacak” diye konuştu.Altınordu maçında taraftarların turnikelerde yaşadığı sıkıntılar hakkında da açıklamalarda bulunan Gülaç, “Passoligden kaynaklanan bir sorundan ötürü turnikelerde sıkıntı varmış. Bizden kaynaklanmayan sistemsel bir problem. İlgili yerlerle konuştuk. İnşallah bir daha sıkıntı olmaz. 5 turnike yenilendi, PTT Meydanı’ndaki bilet satış gişemizide yeniliyoruz. Belediyeden izinler bekleniyor. Bundan sonra elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.Son olarak dış transfer çalışmalarına değinen Gülaç, “Transfer gündemimizde bir stoper, bir forvet ve belki bir kaleci var. Maddi şartlar oluşursa transfer yapacağız. Almış olmak için almakta doğru değil” şeklinde konuştu.

ELAZIĞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN