Elazığ’da ‘Huzurlu Bayramlar Türkiye Uygulaması’

Elazığ’da ‘Huzurlu Bayramlar Türkiye Uygulaması’

Elazığ’da eş zamanlı olarak polis ekipleri tarafından yapılan ‘Huzurlu Bayramlar Türkiye’ uygulamasında 2 şüpheli yakalanırken, 100 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığınca ülke genelinde eşzamanlı olarak başlatılan ‘Huzurlu Bayramlar Türkiye’ uygulaması Elazığ’da da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. İl merkezi ve ilçeler olmak üzere havalimanı, otogar, terminal, tren garı, AVM ve kurban satış noktalarında yapılan uygulama kapsamında 412 araç ve bin 376 şahıs sorgulandı. Sorgulamada 1 şahsın imar kirliliğine neden olma suçundan arandığı tespit edilirken, 1 şahsın üzerinden de 100 adet LYRICA ibareli kapsül şeklinde hap ele geçirildi. Ayrıca 7 araca trafik yönünden toplamda 2 bin 82 TL para cezası kesildiği öğrenildi.

ELAZIĞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN