Elazığ’ın ’Güvenilir Gıda Projesi’ 81 ilde uygulanacak

Elazığ’ın ’Güvenilir Gıda Projesi’ 81 ilde uygulanacak

Bordo Beyaz Bayrak Güvenilir Gıda Projesinin Türkiye genelinde gıda sektöründe uygulanmış ilk proje olduğunu belirten Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Turan Karahan, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ilgili genel müdürlüklere, Elazığ’da uygulanan projenin 81 ilde uygulanması talimatını verdi” dedi

Elazığ’da İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından başlatılan “Bordo Beyaz Bayrak Güvenilir Gıda Projesi” kapsamında bir restorana “ Güvenilir Gıda Sertifikası” verildi. Sertifika töreninde konuşan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan projenin Türkiye genelinde uygulanacağını belirtti.Projenin sağlıklı biçimde uygulanması adına gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Turan Karahan, “Bordo Beyaz Bayrak Güvenilir Gıda Sertifikası uygulaması Elazığ’da yaklaşık 350 işletmeyi ilgilendiren bir projedir. Yaklaşık 20 gün önce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın başkanlığında yapmış olduğumuz toplantıda bu projeyi bakanımıza arz ettik. Bakanımız ilgili genel müdürlüklere, Elazığ ilinde uygulanan ve başarılı sonuçlar elde edilen projenin 81 ilde uygulanması talimatını verdi. Bakanımızın talimatları çerçevesinde Elazığ’da uygulanan bu projeyi Türkiye’nin 81 ilinde örnek proje olarak uygulamış olacağız” diye konuştu.Sertifikaya hak kazanan restoranın toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Turan Karahan, Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Süleyman Ulaş, Gıda ve Yem Şube Müdürü Cemal Çetinkaya, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

ELAZIĞ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN