Hırsız, çaldığı televizyonla giderken yakalandı

Hırsız, çaldığı televizyonla giderken yakalandı

Elazığ’da bir hırsız, yüzü kapalı elinde eldivenle çaldığı televizyonu götürürken polis tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, gece yarısı kentte meydana gelebilecek hırsızlıkların önlenmesi ve faillerin yakalanması amacıyla devriye görevi yaparken televizyonla giden şüpheli bir şahsı fark etti. Yüzü kapalı ve elinde eldiven olan şüpheli F.A. polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinden kapı açmada kullanılabilecek hırdavat malzemeleri, el feneri ve bıçakta ele geçirildi.Polisin yaptığı çalışmada şüphelinin televizyonu bir kıraathaneden çaldığı ortaya çıktı. Şahsın kısa bir süre önce de 5 farklı iş yerine girmeye teşebbüs ettiği, bir iş yerinden de laptop çaldığı belirlendi.Emniyette ifadesi alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece "İş Yerinden Hırsızlık ve Mala Zarar Verme’ suçlarından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

ELAZIĞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN