Karı kocanın uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

Karı kocanın uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

Elazığ’da polisin yaptığı çalışmada narkotik köpeği ’Şimşek’in tepki verdiği 3 şüpheliden esrar ve metamfetamin ele geçirildi

Yakalanan şüphelilerden ikisinin karı koca olduğu, kadının uyuşturucuyu beline sardığı ortaya çıktı.Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şubesi ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Malatya ve Diyarbakır yolu üzerinde çalışma yaptı. Polisin yaptığı çalışmada Malatya yolu üzerinde durdurulan bir otobüste narkotik köpeği ’Şimşek’ ile arama yapıldı. Şimşek’in tepki verdiği bir yolcuya ait paketten 250 gram metamfetamin ele geçirildi. Uyuşturucu madde ile ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.Uygulamasını Diyarbakır yolunda sürdüren narkotik polisleri, yine narkotik köpeği ile bir otobüste arama yaptı. Aramada otobüste bulunan evli çiftten kadının vücuduna sarılı 2 kilo 200 gram toz esrar bulundu.Gözaltına alınan karı koca emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ELAZIĞ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN