Sabah namazında buluşan öğrenciler, Mehmetçik için dua etti

Sabah namazında buluşan öğrenciler, Mehmetçik için dua etti

Elazığ’da yurtta kalan öğrenciler sabah namazında bir araya gelerek Afrin’de terörle mücadele eden güvenlik güçleri için dua etti

Elazığ’da Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu bünyesinde bulunan erkek yurtlarındaki öğrenciler sabah namazı buluşmaları kapsamında İzzetpaşa Camiinde bir araya geldi. Ömer Bilginoğlu, Ahmet Kabaklı ve Fırat Yurdunda kalan öğrencilere sabah namazının ardından ilk olarak İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya tarafından “Nefsi arzulardan korunma” konulu bilgiler verildi. Ardından Müftü Sarıkaya, TSK’nın Afrin’e yönelik başlattığı "Zeytin Dalı Harekatı"nda görev alan Mehmetçik için dua etti.Son olarak İl Müftüsü Sarıkaya, KYK İl Müdürü Süphi Döner ve KYK Yurt ve Şube Müdürleri Kredi Yurtlar Kurumunda kalan gençlerle çorba içti.Katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkür eden KYK İl Müdürü Süphi Döner,Belirli aralıklarla devam eden sabah namazı buluşmalarına gençlerin her zaman yoğun bir ilgi gösterdiğini ve bundan ziyadesiyle mutlu olduklarını ifade etti.

ELAZIĞ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN