Vali Kaldırım, şehit aileleri ile bir araya geldi

Vali Kaldırım, şehit aileleri ile bir araya geldi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım,devletin tüm imkanları ile maddi ve manevi olarak her yönden şehit ailelerinin yanında olduklarını söyledi

Vali Çetin Oktay Kaldırım ve eşi Berihan Kaldırım, İl Özel İdaresi misafirhanesinde şehit ailelerini ağırladı. Kaldırım çifti programda, şehit aileleriyle bire bir ilgilenerek ailelerin talep ve isteklerini dinledi.Eşimle birlikte sık sık yaptıkları şehit aileleriyle buluşma toplantısını bugün de gerçekleştirdiklerini belirten Vali Kaldırım," Baş tacımız, Devletimizin en kıymetli varlıkları olarak gördüğümüz aziz şehitlerimizin aileleriyle yemekte bir araya geldik. Bu vatan için seve seve canları veren aziz şehitlerimizin emanetleri bizim emanetimizdir. Devletimiz, tüm imkanları ile maddi ve manevi olarak her yönden şehit ailelerimizin yanındadır. Devletimizin tüm kapıları bu fedakar insanlara açıktır. Ben de ailemle birlikte her zaman, her fırsatta şehit aileleriyle birlikte olmaktayız" dedi.Devletin her zaman yanlarında olduğunu hissettiklerini ifade eden şehit aileleri, Kaldırım çiftine teşekkür etti.

ELAZIĞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN