Erol Bulut'tan Fenerbahçe iddialarına açıklama: Kulak asmıyorum

Erol Bulut'tan Fenerbahçe iddialarına açıklama: Kulak asmıyorum

Fenerbahçe'de, Galatasaray'a Kadıköy'de 21 yıl sonra mağlup olunmasının ardından eleştiri oklarının çevrildiği teknik direktör Ersun Yanal ile sezon sonunda yolların ayrılacağı iddia edilirken, yerine Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut'un getirileceği ileri sürüldü. Bulut, iddialarla ilgili açıklamada bulundu.

Alanyaspor, Süper Lig'in 24. haftasında cuma günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular antrenmana taktik çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren idman, çift kale maç ile sona erdi.

Fenerbahçe'nin, Galatasaray'a 3-1 mağlup olmasının ardından hakkında çıkan Fenerbahçe iddialarıyla ilgili konuşmayacağını belirten Bulut, "Hali hazırda Alanyaspor'un teknik direktörüyüm. O yüzden ben buradaki işime konsantre oluyorum. Yazılan ve çizilenlere kulak asmıyorum. Önemli olan Alanyaspor'da neler başarabileceğim" dedi.

45 yaşındaki teknik direktör Erol Bulut, futbolculuk kariyerinde 1995-1999 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giydi.

"İYİ OYNADIĞIMIZ MAÇLARI KAYBETTİK"

Beşiktaş maçı hazırlıklarına da değinen Bulut, en iyi şekilde çalışmalarının devam ettiği aktardı. Bulut, "Sadece futbolcularıma bugünü aktarmaya çalışıyorum. Son 3 maçımızda 1 puan almış olsak da, hem kupa hem lig maçlarında zor bir yarıştan çıktık. İyi oynadığımız maçları maalesef kaybettik. Sivasspor ve Gençlerbirliği maçı olsun 2 maçı alacak kapasiteye sahip bir takımız ama etkili gol pozisyonlarına girdik maalesef değerlendiremedik. İnşallah bu hafta itibariyle yeni bir çıkışa girmek istiyoruz. Bunu Beşiktaş karşısında alacağımız galibiyetle inşallah başlangıcını yaparız" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN