31 yaşındaki engelli ressam tablolarıyla iş sahibi olmayı bekliyor

31 yaşındaki engelli ressam tablolarıyla iş sahibi olmayı bekliyor

Erzincan’da 31 yaşındaki engelli ressam Uğur Gündüz, yaptığı birçok başarılı tabloyu değerlendirerek, iş sahibi olmayı bekliyor

Erzincan’da küçük yaşlarda ilgi duyduğu ressamlık başarısını güzel sanatlar lisesinden mezun olduktan sonra da devam ettiren 31 yaşındaki Uğur Gündüz, ortaya çıkardığı tablolarını değerlendirerek, iş sahibi olacağı günü iple çekiyor. Çizdiği tabloları kendi başına yaptığı şövale ve çerçevelere sığdıran Gündüz, yaptığı resimlerle büyük beğeni topluyor.Babası Yavuz Gündüz, oğlunun 2 yıldır bakır işlemeciliğine de merak sardığını belirterek, hiç boş durmadığını kaydetti. Baba Gündüz, oğlunun 6 aylıkken geçirdiği hastalık nedeniyle işitme kaybı yaşadığını belirterek, güzel sanatlar lisesinden mezun olduktan sonra kendisini resim yapmaya adadığını daha sonra ise bakır işlemeye başladığını kaydederek, yetkililerden oğlunun iş sahibi olabilmesi için yardım beklediğini dile getirdi.

ERZİNCAN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN