Başbakan Binali Yıldırım memleketinde aşure ikramı

Başbakan Binali Yıldırım memleketinde aşure ikramı

Erzincan’ın Refahiye ilçe Kaymakamlığı organizasyonu ile Başbakan Binali Yıldırım adına ilçe meydanında vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu

Başbakanı Binali Yıldırım’ın memleketi Erzincan’ın Refahiye ilçesinde ilçe kaymakamlığı organizasyonu ile Başbakan adına vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.Düzenlenen programa Erzincan Vali Vekili Dede Musa Baştürk, Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz, Refahiye İlçe Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, İlçe Kaymakamları, il ve ilçe protokolü ile Başbakan Binali Yıldırım’ın aile fertleri katıldı.Refahiye ilçesindeki Merkez Camii’nde okutulan Mevlid-i Şerif programının ardından ilçe meydanında aşure dağıtım programı düzenlendi. Erzincan Vali Vekili Dede Musa Baştürk, Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz, Refahiye İlçe Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, Başbakan Binali Yıldırım’ın aile fertleri ile beraberindeki protokol mensupları Başbakan adına ilçe meydanında vatandaşlara aşure ikramında bulundular. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda, aşure ikramı ile birlikte vatandaşlara Başbakan Binali Yıldırım’ın selamı da iletildi.Refahiye ilçe meydanında düzenlenen aşure ikramına ilçe merkezi ve köylerden gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İkramların ardından yapılan toplu dua ile program sona erdi.

ERZİNCAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN