Bereket Ormanı Yeni Fidanlarla “Bereketlendi”

Bereket Ormanı Yeni Fidanlarla “Bereketlendi”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde 81 ilde hayata geçirilen “Gönül Elçileri Bereket Ormanları” projesi kapsamında Erzincan’da 2015 tarihinde Esentepe Mevkiinde oluşturulan Bereket Ormanında kuruyan fidanların yerine yenisi dikilerek bakımı yapıldı ve çevre temizliği yapıldı

Etkinliğe Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan, İl Orman İşletme Müdürü Tekin Işık, Erzincanlı gönül elçileri, çocuklar katıldı.Etkinlikte bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan: “Çocuklarımız sevgiyle büyür. Doğayı, yeşili ve ormanı seven her çocuk mutludur ve her zaman çevresine pozitif enerji yayar. Orman sevgisi aynı zamanda vatan sevgisinin içerisinde yer alır. Amacımız bütün çocuklarımızı sevgi ile donatıp geleceğe hazırlamaktır. İşte bu fidan dikimi etkinliği de umut edilir ki bu amaca hizmet versin. Her çocuğumuz kendine bir fidan dikip, o fidanın büyümesine tanıklık edecektir. Bu sayede çocuklarımızın sorumluluk duygusu pekişecektir. Ayrıca tüm yurtta oluşturulan Gönül Elçileri Bereket Ormanlarını da böylece geliştirmiş, korumuş olacağız.” dedi. Ayrıca etkinlik için yer ve fidan temin ederek etkinliğe katkı sağlayan Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ettiğini belirtti.

ERZİNCAN/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN